Hartanah 101 Bersama Affendi

Hartanah 101 Bersama Affendi

By Affendi
Sebuah podcast dari Malaysia yang fokus untuk menaikkan martabat minda newbie dalam topik Hartanah. Level Up Selalu, Level Up Setiap Minggu!!
Available on 6 platforms
Pastikan Korang Faham 3 Perkara Ni Sebelum Beli Rumah EP#10
Tak tahu berapa harga rumah yang mampu beli? Tak tau nak beli untuk apa? Tak tahu kat mana sesuai untuk beli? 3 Perkara ni selalu terjadi dan benarkan untuk saya terangkan 3 perkara penting ni sebelum korang buru hartanah idaman
09:28
September 16, 2018
16 Cara Otai Marketing Rumah Sewa EP#9
Minggu ni saya kongsikan 16 cara untuk korang iklankan rumah sewa korang online dan offline ni, pastikan korang ikuti tips ni kalau korang dah buntu taktau macamana nak dapatkan prospek2 penyewa ni
09:46
September 9, 2018
Tips Rumah Pertama Untuk Korang EP#8
Korang ada cadang nak beli rumah dalam tempoh setahun akan datang? Pastikan korang dengar Tips2 ni dulu ya. Share pada kawan2 korang kalau diorang pun nak beli rumah pertama, jangan salah langkah =)
07:04
September 2, 2018
Rahsia Kenapa Ejen Hartanah Tak Angkat Fon? EP#7
5 Benda yang menyebabkan ejen hartanah taknak angkat fon korang. Latest episode of Level Up Bersama Affendi
07:41
August 26, 2018
Cara Mudah Pilih Tenant Dari Syurga EP#6
Bukan senang nak cari penyewa yang boleh jaga rumah kita macam jaga rumah sendiri, betul tak? Jadi sebelum korang sewakan pada prospek tenant, pastikan korang baca dulu 5 tips pilih tenant ni.
07:40
August 20, 2018
Tips Mudah Berurusan Dengan Ejen Hartanah EP#3
Pengalaman yang tak best berurusan dengan ejen hartanah? Betul ke ejen ni sah, berdaftar dan kompeten? Macamana nak tau kalau die tak bawa lari duit kita? Ikuti podcast ni, dan saya akan share cara terbaik untuk pastikan
04:07
August 14, 2018
Nota Hartanah Abang Ensem [Review Buku] EP#2
Dalam episod kali ni saya bawakan review buku hartanah yang berbahasa melayu. Sesuai kalau anda seorang newbie yang tercari-cari sumber buku rujukan sebelum anda membeli sesebuah hartanah. Nama buku pun nota hartanah, sesuai sangat dijadikan nota anda.
08:27
August 14, 2018
Perkara Best Ejen Hartanah Buat Lepas Cuti Panjang EP#5
Korang mesti nak tau, ejen hartanah merupakan kerjaya paling susah nak cuti panjang. Ia merupakan bisnes servis, selagi kita ada klien, selagi tu kite bertanggungjawab sehingga selesai. Jadi, apa yang ejen hartanah buat lepas cuti panjang? Jom dengar
17:06
August 12, 2018
Best Ke Jadi Ejen Hartanah? EP#4
Berikut ialah 5 perkara yang korang kena tau pasal ejen property. Sesuai untuk mereka yang ingi mengenali lebih dekat profession sebagai ejen hartanah.
11:28
August 12, 2018
Bagus Ke Gated & Guarded Community? EP#1
Survey telah menunjukkan ramai yang suka stay kat Gated n Guarded Community. Betul ke bagus ada kawalan keselamatan di tempat kita? Disini kita berbicara secara santai berkenaan topik ini
11:16
July 24, 2018
Make your own podcast for free with Anchor!