Czytaj z Adamem

DIE EMPTY - Todd Henry - Recenzja

An episode of Czytaj z Adamem

By Adam Dobrzyński
About
W nagraniach Czytaj z Adamem dzielę się moimi wrażeniami po przeczytaniu książęk związanych z biznesem, przedsiębiorczością, marketingiem, sprzedażą i rozwojem osobistym.
More places to listen
W nagraniach Czytaj z Adamem dzielę się moimi wrażeniami po przeczytaniu książęk związanych z biznesem, przedsiębiorczością, marketingiem, sprzedażą i rozwojem osobistym.

More places to listen

BIZNES CI UCIEKA - Marcin Osman - recenzja
W tym nagraniu dzielę się moją opinią na temat książki / audiobooka pt. Biznes Ci Ucieka, którego autorem jest Marcin Osman Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o tym odcinku i serii Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński Muzyka tła: Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ #MarcinOsman #BiznesCiUcieka #CzytajzAdamem
12:03
October 10, 2019
JAK GRAĆ, ŻEBY WYGRAĆ W BIZNESIE? - Mark Cuban - Recenzja
W nagraniu dzielę się moją  subiektywną opinią na temat książki jaką napisał Mark Cuban pt. Jak Grać, żeby Wygrać W Biznesie? Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o tym odcinku i podcaście Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #MarkCuban #JakGraćŻebyWygraćwBiznesie #CzytajzAdamem
11:32
October 3, 2019
Jak czytać więcej książek? Jak znaleźć dodatkowy czas na czytanie?
Jeżeli zastanawiasz się jak znaleźć w swoim napiętym grafiku chwilę na czytanie książek?  Jeżeli twierdzisz, że brakuje Ci czasu w ciągu dnia aby sięgnąć po interesującą lekturę?  To ten odcinek jest dla Ciebie. Ponieważ w nagraniu dzielę się z Tobą kilkoma moimi sprawdzonymi metodami na to co możesz zrobić aby czytać więcej. Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o podcaście Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #czytajzadamem #adamdobrzyński #lifehack #jakczytaćwięcej
12:45
September 24, 2019
DIE EMPTY - Todd Henry - Recenzja
W nagraniu dzielę się moją opinią na temat książki jaką napisał Todd Henry pt. DIE EMPTY. Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o podcaście Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński Muzyka tła: Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ #dieempty #toddhenry #czytajzadamem #adamdobrzyński
11:25
September 19, 2019
GONIĄC CZARNE JEDNOROŻCE - Marek Zmysłowski - Recenzja książki
W tym nagraniu prezentuje moją opinią na temat książki Marka Zmysłowskiego pt. Goniąc Czarne Jednorożce. Sprawdź koniecznie Podcast 5 zmysłów w biznesie, gdzie w odcinku Nr. 007 rozmawiałem z Markiem Zmysłowskim m.in. o tej publikacji. Link do Naszej rozmowy: https://anchor.fm/5zmyslowwbiznesie/episodes/5ZWB---007---Gonic-Czarne-Jednoroce--czyli-historia-Marka-Zmysowskiego-e46srh/a-agd3vi Będę wdzięczny jeżeli podzielisz się swoją opinią o podcaście Czytaj z Adamem. Skontaktuj się ze mną drogą mailową pisząc na adres: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński Muzyka tła:  Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ #GoniącCzarneJednorożce #MarekZmysłowski #AdamDobrzyński
10:37
September 16, 2019
SPRZEDAWAJ WIĘCEJ - Marcin Osman i Kamila Kruk - Recenzja
Zapraszam do sprawdzenia recenzji książki jaką napisali: Marcina Osman i Kamila Kruk pt. "Sprzedawaj Więcej" Tą i inne wartościowe książki znajdziesz w OSMPower: https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker Daj znać w komentarzu co sądzisz o tym nagraniu. Dziękuję za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #SprzedawajWięcej #Marcin Osman #KamilaKruk #AdamDobrzyński 
07:52
September 6, 2019
DO ROBOTY - Steven Pressfield - Recenzja
Zapraszam do sprawdzenia mojej recenzji książki Stevena Pressfielda "DO ROBOTY".  Książkę "Do Roboty" S. Pressfielda rekomenduje m.in. Rafał Mazur z blogu Zenjaskinowca.pl i Marcin Osman z firmy OSMPower.  Tą i inne wartościowe książki znajdziesz w OSMPower:  https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker Więcej o Blogu Zen Jaskiniowca znajdziesz:  https://zenjaskiniowca.pl/ W nagraniu słychać muzykę: Music: Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ Daj znać w komentarzu co sądzisz o tym nagraniu. Dziękuję za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #DoRoboty #StevenPressfield #AdamDobrzyński
08:29
September 5, 2019
Siła Pędu - Lech Kaniuk - Recenzja książki
W tym nagraniu znajdziesz moje wrażenia po przeczytaniu książki Lecha Kaniuka "Siła Pędu". Więcej informacji o autorze tej książki znajdziesz tutaj:  - https://lechkaniuk.com/ - https://www.facebook.com/lech.kaniuk.holding/ Książka pt. "Siła Pędu" do kupienia: - Na oficjalnej stronie autora: https://silapedu.pl - OSM Power: https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker W nagraniu słychać muzykę: Philip E Morris - Gravelike Soundcloud: https://soundcloud.com/philipemorris Dziękuje za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #LechKaniuk #SiłaPędu #AdamDobrzyński
08:45
September 5, 2019
Make your own podcast for free with Anchor!