Skip to main content
Paholaisen asianajaja - MUFC-podcast

By Paholaisen asianajaja

Tämä podcast tehdään rakkaudesta Manchester Unitediin. Paholaisen asianajaja -MUFC-podcastin hostina toimii Jari Viljemaa. Podcastin jaksot sisältävät mm. ottelukoosteita & -ennakoita, tuoreimpia seuraan liittyviä uutisointeja ja mukana on muita intohimoisia United-kannattajia. Ota seurantaan Facebook-sivu Paholaisen asianajaja MUFC-podcast sekä Twitter- ja Instagram-tilit @Paholaisencast. #MUFCfi #Valioliiga
Currently playing episode

Haussa joga bonito ja vuoristoradassa vaihteeksi ylämäkeen - Vieraana Leo Lexa Autio

Paholaisen asianajaja - MUFC-podcast Aug 31, 2022

00:00
01:13:23
Manchester Unitedin viimeisten minuuttien sulamiset ja nuorten esiinmarssi: ketkä ovat tulevaisuuden tähdet? - Vieraana Janne Tulehmo

Tässä jaksossa on uusi vieras: Janne Tulehmo. Keskustelimme Jannen kanssa viimeisimmistä otteluista ja tulevista nuorista tähdistä. Puheissa mm. Lacey, Ibragimov ja Amass.

Apr 11, 202401:25:34
Pelastiko Amad Ten Hagin tulevaisuuden Manchester Unitedin peräsimessä? - Vieraana Jaakko Puolakka

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Jaakko Puolakka. Keskusteltiin Jaakon kanssa Unitedin kaudesta, OGS:n haastattelusta, tulevaisuudesta, Manchester derbystä, Everton-ottelusta ja tietenkin FA Cup puolivälierästä Liverpoolia vastaan.

Mar 19, 202401:31:30
Sir Jimin haastattelu ja Manchester Unitedin ailahtelut - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useasti mukana ollut Ville Savimäki. Puhuttiin pintapuoleisesti Sir Jimin haastattelusta, menneistä otteluista Lutonia, Fulhamia ja Nottingham Forestia vastaan sekä tulevasta Manchesterin derbystä.

Feb 29, 202401:09:16
Höjlund, Garnacho ja Mainoo liekeissä ja Manchester United on voittoputkessa! - Vieraana Tuomo Myllykangas

Tässä jaksossa vieraana on Tuomo Myllykangas. Keskusteltiin Tuomon kanssa Unitedin omistajuuteen ja johtoportaaseen liittyvistä kuvioista, tammikuun siirtoikkunasta ja viimeisimmistä otteluista. Vihreitä täppiä on tullut, mutta tuleeko jatkossa?

Feb 14, 202401:22:41
Manchester Unitedin nuorissa ja Ratcliffessa on tulevaisuus - Vieraana Niko Valikainen

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja podcastissa useamminkin vieraana ollut Niko Valikainen. Puhuttiin pitkän tauon jälkeen 10 Unitedin eri ottelusta, Erik Ten Hagista, Bruno Fernandesista, Scott McTominaysta ja monesta muusta ajankohtaisesta asiasta.

Jan 11, 202401:46:04
Manchester United tulospuntarin yllättävä ykkönen ja Sir Jimin kauppa vihdoin close? - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useamman kerran vieraillut Ville Savimäki. Juteltiin mm. viimeisimmistä otteluista, Ten Hagin otteista Unitedin peräsimessä ja totta kai, käynnissä olevasta Sir Jimin kaupasta. Tuleeko Arnoldin lisäksi muita muutoksia?

Nov 16, 202301:19:30
Beast Maguire, onneton Manchester United ja lepää rauhassa Sir Bobby Charlton - Vieraana Niko Valikainen

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja aiemmin podcastissa mukana ollut Niko Valikainen. Puheissa mm. viimeisimmät ottelut Brentfordia, Sheffield Unitedia ja Kööpenhaminaa vastaan, Sir Bobby Charlton ja tuleva Manchesterin derby.

Oct 25, 202301:33:08
Manchester United menee askeleen eteenpäin ja kaksi taakse (Ottelut Burnley, Palace*2 ja Gala) - Vieraana Teemu Hirvonen

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja podcastissa aikaisemmin vieraillut Teemu Hirvonen. Paljon pelejä läpikäytävänä ja samalla puitiin mm. Maguiren, Rashfordin, Höjlundin ja monen muun pelaajan otteluita. Kummallakin nousi muutaman kerran käsi jopa virheen merkiksi. Hyvää ysikymppistä kaikille!

Oct 05, 202301:33:48
Kun Manchester United vain pelaisi loppuun saakka. Ottelut Brighton & Bayern München - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa vieraana on podcastin vakiovieras Ville Savimäki. Puhutiin seuran ympärillä pyörivistä pelaajaongelmista ja muistakin, otteluista Brightonia ja Bayern Münchenia vastaan sekä yritettiin parhaamme mukaan löytää hyviäkin juttuja.

Sep 22, 202301:17:24
Tulokset eivät kerro koko totuutta heikosta alkukaudesta? Case Jadon Sancho ja Antony - Vieraana Jussi Laitila

Tässä jaksossa vieraana on podcastissa aiemmin jo vieraillut United-kannattaja Jussi Laitila. Keskustelimme tässä jaksossa mm. otteluista Nottinghamia ja Arsenalia vastaan, siirtoikkunasta, UCL-lohkoarvonnasta ja Jadon Sanchosta sekä Antonysta.

Sep 05, 202301:34:38
Aika mennä eteenpäin Mason Greenwoodista ja kauden avaus (Wolves & Spurs) - Vieraana Kira Hagström

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Kira Hagström. Kävimme hieman läpi case Mason Greenwoodia ja kauden avausta eli pelattuja otteluita Wolvesia ja Spursia vastaan.

Timestamp:

(31:30) Kauden avaus

Aug 23, 202359:30
Kausiennakko 2023/24 - Ten Hag johtaa Manchester Unitedia oikeaan suuntaan - Vieraana Mikko Seppä

KAUSIENNAKKO ON TÄÄLLÄ! Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja useasti podcastissa vieraillut Mikko Seppä. Puhuttiin viime kaudesta, kesän pre-seasonista ja siirtoikkunasta, eri pelaajista ja käytiin läpi veikkauksia tulevasta kaudesta. Nappaa jakso kuunteluun ja jaa omissa some-kanavissa jaksoa eteenpäin!

Timestampit:

(03:48) Ten Hagin ensimmäinen kausi

(13:29) Kesän pre-season ja siirtoikkuna

(47:55) Kausi 2023/24

(73:25) Veikkaukset kaudelle

Aug 09, 202301:37:59
André Onana Manchester Unitediin ja kesän pre-season & siirtoikkuna - Vieraana Janne Vottonen

Tässä jaksossa vieraana on podcastissa aiemmin vieraillut United-kannattaja Janne Vottonen. Puhuttiin pre-seasonin otteluista ja eri pelaajien otteista (mm. Mainoo, Mejbri ja Sancho), Unitedin toimimisesta siirtoikkunassa ja kilpakumppaneiden asemista lähdettäessä uuteen kauteen.

Jul 27, 202301:03:30
Mason Mount Manchester Unitediin ja kesän siirtoikkuna - Vieraana Ville Savimäki

Kausi 5 on potkaistu käyntiin! Tässä jaksossa vieraana on aiemmista jaksoista tuttu United-kannattaja Ville Savimäki. Juteltiin mm. vastustajien siirtoikkunasta, (27:02) Mason Mountin siirrosta Unitediin, maalivahtitilanteesta, hyökkääjähankinnoista ja vaikka mistä.

Jul 05, 202301:18:06
Suoraa puhetta kaudesta 2022/2023 - Kuka saa jäädä ja kuka lähteä? - Vieraana Jere Virtanen, Mikko Seppä ja Leo "Lexa" Autio

KAUDEN PÄÄTÖSJAKSO! Tässä jaksossa vieraana on podissa monesti vierailleet Jere Virtanen, Mikko Seppä ja Leo "Lexa" Autio. Puhuttiin mm. odotuksista kauteen, kauden avainhetkistä ja pelaajista, arvioitiin joukkueen suoriutumista yksilöinä ja joukkueena. Tuhdisti tavaraa niputtamaan mennyttä kautta!

Jun 07, 202302:23:14
Päättyykö Ten Hagin vuoristoratakausi ylä- vai alamäkeen? Garnacholle jatkosopimus ja kesän tyhjennys on alkanut - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useasti kauden aikana vieraillut United-kannattaja Ville Savimäki. Juteltiin viimeisimmistä otteluista, Ten Hagin kaudesta, yksittäisten pelaajien suoriutumisesta ja Unitedin myynnistä.

May 16, 202301:25:45
Järkyttävä putoaminen Eurooppaliigasta, tasonnosto Forestin vieraana ja Woutin Kiss Of The Death & paikka FA Cup -finaaliin - Vieraana Toni Koski

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Toni Koski. Puhuttiin Tonin kanssa mm. Sevilla-otteluparista, Nottingham-, Brighton- ja tulevasta Tottenham-ottelusta. Riittääkö De Gealla tai Maguirella? Onko Casemiro pelannut normaalia varovaisemmin?

Apr 25, 202301:08:37
Manchester Unitedin kausi kolmessa ottelussa, statukset eri kilpailuista ja mitä tarvitaan jatkossa? - Vieraana Mikko Seppä

Tässä jaksossa on vieraana podcastissakin aiemmin vieraillut United-kannattaja Mikko Seppä. Juteltiin läpi viimeisimmät matsit (Newcastle, Brentford ja Everton), perattiin tämän hetkistä tilannetta eri kilpailuissa ja aloitettiin tulevan kauden joukkueen perkaamisella. Monta pelaajaa olet valmis uhraamaan ensi kesänä?

Apr 11, 202301:24:13
FA Cup ja UEL kiiluvat Ten Hagin silmissä & Manchester United -myynnin viimeisimmät käänteet - Vieraana Jere Virtanen

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Jere Virtanen. Puhuttiin Jeren kanssa Helsinki Red Roomilla mm. viimeisimmistä otteluista Real Betisia ja Fulhamia vastaan sekä Unitedin myynnistä. Joukkoon mahtui myös spekulaatiota mestaruus-, TOP4- ja putoamiskamppailusta.

Mar 21, 202301:19:00
FA Cupista jatkopaikka, ulospuhallus Anfieldilla, kasvojenpesu Real Betisiä vastaan ja kantona kaskessa Anthony Taylor - Vieraana Joel Luhtanen

Tässä jaksossa vieraana on aiemmin podcastissa vieraillut United-kannattaja Joel Luhtanen. Juteltiin mm. otteluista West Hamia, Liverpoolia, Real Betisiä ja Southamptonia vastaan. Puheissa mm. Bruno Fernandes, AWB vs Dalot, Wout Weghorst ja Casemiro.

Mar 14, 202301:14:28
Ten Hag pesi Xavin Eurooppa-liigassa ja johti Unitedin Liigacupin voittoon - Vieraana Anttoni Heikura & Leo “Lexa” Autio

Tässä jaksossa on vieraana Barcelona-kannattaja Anttoni Heikura ja pitkän linjan United-kannattaja ja useasti podcastissa vieraillut Leo ”Lexa” Autio. Ensin vieraana on Anttoni ja hänen kanssaan keskustelimme Barcelona-otteluparista ja mm. tulevasta Real Betis -otteluparista. (41:51) Lexan kanssa fiilistellään Liigacupin voittoa Newcastlesta ja tulevaa otteluohjelmaa, otteluita West Hamia ja Liverpoolia vastaan.

Feb 27, 202301:26:14
Voitto Camp Noulta oli lähellä, United kipuaa Valioliigan 3. sijalle ja Liigacupin finaali odottaa Wembleylla - Vieraana Tuukka Kotimäki

Tässä jaksossa vieraana on pelianalyytikko ja Brittifutis.comin kirjoittaja Tuukka Kotimäki. Juteltiin jaksossa mm. Erik Ten Hagin ajasta Unitedissa, jälkimmäisestä Leeds-ottelusta, ensimmäisestä Barcelona-otteluparin ottelusta (45:48), Unitedin myynnistä, Leicester-ottelusta ja tulevasta Liigacupin finaalista Newcastlea vastaan.

Feb 21, 202301:26:58
Manchester United matkaa Wembleylle! Jyrkkä ei Greenwoodille ja Qatar-rahalle. - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja ja monesti kauden jaksoissa vieraillut Ville Savimäki. Jaksoon mahtui mm. viimeisimmät ottelut, tammikuun siirtoikkuna, case Mason Greenwood, Unitedin myynti ja Manchester Cityn talouskikkailut.

Feb 09, 202301:20:17
Manchesterin derby ja Arsenal sekä Erik Ten Hagin johdattaman Unitedin puolen kauden arviointi - Vieraana Janne Vottonen

Tässä jaksossa vieraana on podcastissakin aiemmin vieraillut United-kannattaja Janne Vottonen. Juteltiin paljon puhututtaneesta Manchesterin derbystä, Arsenal-ottelusta ja muista. Erik Ten Hagin ajasta Unitedissa.

Jan 27, 202301:28:58
Bisset ja mukaan Rashfordin paita & vaimolle pullo viiniä + Wout Weghorst + Manchesterin derby - Vieraana Niko Valikainen

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja ja aiemmin podcastissa vieraillut Niko Valikainen. Juteltiin Nikon kanssa mm. ETH:n aikakaudesta, Weghorstista, menneistä otteluista ja tulevasta Manchesterin Derbystä.

Jan 13, 202301:10:05
Onko Manchester Unitedin kurssi kohti UCL-paikkoja? - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Ville Savimäki. Juteltiin mm. viimeisimmistä otteluista Burnleyta ja Nottingham Forrestia vastaan, avautuvasta siirtoikkunasta ja tulevista otteluista.

Dec 30, 202258:26
“Voi Ronttu minkä teit!” - Kääntyykö Cristiano Ronaldon lähtö Unitedin voitoksi? - Vieraana Leo “Lexa” Autio

Tässä jaksossa on vieraana pitkän linjan United-kannattaja Leo "Lexa" Autio. Turistiin Lexan kanssa käynnissä olevista MM-kisoista, Cristiano Ronaldon lähdöstä ja Manchester Unitedin mahdollisesta myynnistä.

Dec 04, 202251:20
Syyskauden arviointi ja Cristiano Ronaldon surullinen hätähuuto - Vieraana Mikko Seppä

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja podcastissa useammman kerran vieraillut Mikko Seppä. Puhuttiin Mikon kanssa mm. MM-kisoihin osallistuvasta United-pelaajista, Erik Ten Hagin palauttamista standardeista, kesän hankintojen onnistumisesta, Unitedin pelin kehityksestä ja totta kai Cristiano Ronaldon osallistumisesta Piers Morganin showhun. P.S. Paholaisencast on takaisin Twitterissä! Ota tili seurantaan!

Nov 18, 202201:15:57
Paras esitys miesmuistiin ja Cristianon koirankopitus - Vieraan Leo "Lexa" Autio

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Leo "Lexa" Autio. Puhuttiin mm. Manchester derbystä, UEL-otteista, Rashfordin tehottomuudesta, Lisandro Martinez - Raphael Varane -parivaljakon ylivoimasta ja Cristiano Ronaldon otteista.

Oct 20, 202201:03:10
Edessä kauden ensimmäinen Manchesterin derby - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Ville Savimäki. Keskustelimme Villen kanssa maajoukkuepeleistä, Unitedin alkaneesta UEL-taipaleesta, Manchesterin derbystä ja käynnistyneestä Valioliiga-kaudesta.

Sep 29, 202246:25
Unitedin voittokulku jatkuu! Tällä kertaa kaatui sarjajohtaja Arsenal - Vieraana Roope Liimatainen

Tässä jaksossa vieraana on Byyrin Valjuraati-podcastista tuttu United-kannattaja Roope Liimatainen. Juteltiin jaksossa mm. Unitedin viimeisimmistä otteluista, Casemirosta, Harry Maguiresta, Scott McTominaysta ja kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Sep 08, 202201:22:12

Tässä jaksossa vieraana on podcastissa useamman kerran vieraillut pitkän linjan United-kannattaja Leo "Lexa" Autio. Juteltiin alkaneesta kaudesta, Lexan reissusta Ronaldo-museolle, Liverpool- ja Southampton-otteluista, Eurooppaliigan lohkoarvonnasta ja kaikesta mahdollisesta.

Aug 31, 202201:13:23
Lapsen uskoa ja muutama vesiperä - Vieraana Jussi Laitila

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Jussi Laitila. Käsittelimme Jussin kanssa kauden kahta ensimmäistä ottelua Brightonia ja Brentfordia vastaan, pohdiskelimme mistä johtuu Unitedin sukellus ja ennakoitiin hieman tulevaa Liverpool-ottelua.

Aug 17, 202201:16:19
Kausiennakko 2022/2023 - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja aiemmin podcastissa vieraillut Ville Savimäki. Puhuttiin viime kaudesta, nykyisestä rosterista, saapuneista pelaajista, odotuksista ja tavoitteista tälle kaudelle sekä mm. Frenkie De Jongin jahtaamisesta.

Aug 03, 202201:41:22
Kesän siirtohulinat, Legends Weekend ja Unitedin pre-season - Vieraana Jere Virtanen

Kausi neljä käynnistyy! Kauden avausjaksossa on vieraana United-kannattaja Jere Virtanen. Juttelimme Jeren kanssa syksyllä Helsingissä järjestettävästä Legends Weekendistä, kesän siirtohulinoista (Englannissa ja yleisesti Euroopassa), Erik Ten Hagin tulosta & vaikutuksista Unitediin ja Unitedin käynnissä olevasta pre-seasonista.

Oikotiet eri aiheisiin:

(22:24) Kesän siirtohulinat

(51:55) Unitedin hankinnat (nauhoitettu 18.7.)

Jul 18, 202201:50:45
Kauden 2021/22 läpikäynti - Vieraana Tim Hagström

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Tim Hagström. Perkaamme jaksossa Unitedin synkän kauden, joka sisälsi mitä ihmeellisimpiä käänteitä.
May 31, 202201:31:04
Laittaako Ten Hag miljoonamiehet kuriin? - Vieraana Toni Koski

Tässä jaksossa vieraana on aiemmin podcastissa vieraillut United-kannattaja Toni Koski. Puhuimme mm. Cristiano Ronaldon kaudesta, Liverpool-, Arsenal- ja Chelsea-otteluista sekä Unitedin tulevasta valmentajasta, Erik Ten Hagista.
May 02, 202246:42
Taistelu UCL-paikoista kiihtyy. Saapuuko Ten Hag Unitediin? - Vieraana Leo Autio

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Leo ”Lexa” Autio. Puhuttiin Lexan kanssa viimeisimmistä otteluista, Old Traffordin uudistamisesta, tulevasta Liverpool-ottelusta ja Ten Hagista.
Apr 18, 202201:13:11
Puoli joukkuetta vaihtoon vai korjaako uusi peli-identiteetti ongelmat? - Vieraana Jussi Soro, Matti Rostedt ja Jussi Laitila

Tämä jakso on toinen osa kaksiosaisesta nauhoituksesta (16.03.2022) yhdessä Jussi Soron, Matti Rostedtin ja Jussi Laitilan kanssa. Keskustelimme toisessa osassa Unitedin nykyisestä kokoonpanoista aina De Geasta, Maguiren, Brunon kautta Cristiano Ronaldoon. Ja puhettahan riitti.

Mar 16, 202201:31:18
Cholon Atletico iski naulan Unitedin arkkuun - Vieraana Jussi Soro, Matti Rostedt ja Jussi Laitila

Tämä jakso on ensimmäinen osa kaksiosaisesta nauhoituksesta (16.03.2022) yhdessä Jussi Soron, Matti Rostedtin ja Jussi Laitilan kanssa. Keskustelimme ensimmäisessä osassa Unitedin otteluista Manchester Cityä, Tottenham Hotspuria ja Atletico Madridia vastaan. Toisessa jaksossa käydään läpi Unitedin nykypelaajistoa.

Mar 16, 202244:11
Verta, hikeä ja kyyneleitä ja edessä on vasta kauden vaikeimmat viikot - Vieraana Ville Savimäki

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Ville Savimäki. Juteltiin Villen kanssa läpi viimeisimmät ottelut Leedsiä, Atleticoa ja Watfordia vastaan. Sen lisäksi juteltiin Unitedin seurajohdosta, toiminnasta, Pogbasta, brändeistä ja ties mistä! Loppuun toki vielä kevyt analyysi vaikeasta Manchesterin derbystä.

Mar 02, 202201:21:46
Hurja määrä hukattuja paikkoja, mutta peli kehittyy pienin askelin - Vieraana Oskar Hagström

Tässä jaksossa vieraana on pitkän linjan United-kannattaja Oskar Hagström. Juttelimme Oskarin kanssa viimeisimmistä United-otteluista Middlesbroughta, Burnleya, Southamptonia ja Brightonia vastaan. Lisäksi kävimme läpi Unitedin pelin kehittymistä ja ongelmakohtia sekä yksittäisiä pelaaija.

Feb 17, 202201:03:36
Erikoisjakso: maalivahdin rooli ja merkitys jalkapallojoukkueelle - Vieraana Joonas Westerlund

Tässä jaksossa on vieraana Joonas Westerlund. Puhumme Joonaksen kanssa maalivahdeista. Mitä asioita tulee ottaa huomioon maalivahdin pelistä, minkälaisia ominaisuuksia löytyy hyviltä maalivahdeilta ja ketkä ovat tämän hetken parhaita maalivahteja? Keskusteluun nousee podille tyypillisesti Man Utd ja De Gea, mutta Joonaksen tämän hetken suosikkimaalivahti ei löydy Unitedin veräjältä.

Feb 16, 202201:29:10
Kehittyykö Unitedin peli Rangnickin alaisuudessa? - Vieraana Joel Luhtanen

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja Joel Luhtanen. Juttelimme jaksossa mm. Unitedin viimeisimmistä otteluista (2xAston Villa, Brentford ja West Ham), Rangnickin aikaansaannoksista ja tammikuun siirtoikkunasta.

Jan 23, 202201:06:06
Kuinka moni nykypelaajista haluaa pelata United-paidassa? - Vieraana Tuomo Myllykangas

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Tuomo Myllykangas. Juteltiin Tuomon kanssa Unitedin nykymenosta, viimeisimmistä otteluista ja tammikuun siirtoikkunasta. Jotain pitäisi tehdä, eikä vaan Rangnickin.

Jan 06, 202201:12:28
Räyhä-Ralf, juoksuharkat ja 20 min kestävä Manchester United - Vieraana Leo ”Lexa” Autio

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja ja aikaisemmin podcastissa vieraillut Leo ”Lexa” Autio. Juteltiin Lexan kanssa Unitedin alkukaudesta, meidän yhteisestä kausiennakosta ja siihen liittyvistä ennustuksista, tämän hetkisestä UCL-kilpailusta, Unitedin viimeisimmistä otteluista ja tammikuun siirtoikkunasta.

Dec 09, 202153:35
Ralf Rangnick Manchester Unitediin - Vieraana Marlo Takamäki

Tässä jaksossa vieraana on United-kannattaja ja aiemminkin podcastissa vierallut Marlo Takamäki. Juteltiin Marlon kanssa Manchester Unitedin uudesta tilapäiskoutsista Ralf Rangnickistä. Siitähän sitten riitti keskusteltavaa kolmen vartin verran.

Nov 29, 202145:41
Michael Carrickin johdolla Villareal- ja UCL-lohkovoittoon! - Vieraana Teemu Hirvonen

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Teemu Hirvonen. Keskustelimme mm. Unitedin tukkoisesta alkukaudesta, MC:n vetämästä Villareal-ottelusta ja mietimme kuuntelijatoivetta: miten kehittäisimme joukkuetta, jos saisimme heittää nyt muutaman toiveen?

Nov 24, 202101:06:36
Unitedin kova ratkaisu: Solskjaerin potkut - Vieraana Mikko Seppä

Tässä jaksossa on useamman kerran vieraana ollut United-kannattaja Mikko Seppä. Juteltiin Mikon kanssa Solskjaerista, joukkueen tilasta ja siitä mitä tuleva tuo mahdollisesti tullessaan.

Nov 21, 202141:02
Häväistys, ehjä 90min ja taas samaa sekoilua - Vieraana Niko Valikainen

Tässä jaksossa on vieraana United-kannattaja Niko Valikainen. Juttelimme hänen kanssaan häväistyksestä Old Traffordilla eli Liverpool-ottelusta, kauden ensimmäisestä ehjästä 90 min eli ottelusta Spursia vastaan ja UCL-seikkailusta Atalantan vieraaksi. Pahoittelut etukäteen roisista kielenkäytöstä.