Kirvescast jakso 36 - vieraana Juha Juujärvi & Paavo Kohonen
Kirvescast jakso 35 - finaaliennakko - vieraana Aki Näykki
Kirvescast jakso 34 - vieraana Mika Lehto
Apr 15, 202401:01:26
Kirvescast jakso 33 - semifinaalit käynnissä!

30 päivän ilmainen kokeilutarjous Storytelin uusille asiakkaille: ⁠⁠Hyödynnä tarjous tästä.

Tappara esitti hurjaa luonnetta lauantaina Kuopiossa, jossa joukkue nousi päätöserässä kolmen maalin takaa tasoihin ja voittoon. Semifinaalisarja jatkuu Nokia Arenassa tulevana tiistaina 9. huhtikuuta Nokia Arenassa kolmannen osaottelun tunnelmissa. Ottelu käynnistyy kello 18:30. Liput tästä

Apr 08, 202436:19
Kirvescast jakso 32 - Vieraana Christian Heljanko

30 päivän ilmainen kokeilutarjous Storytelin uusille asiakkaille: ⁠Hyödynnä tarjous tästä.

Kirvescastin vieraana paljon toivottu Christian Heljanko. Jaksossa käydään läpi Chrisun uraa ja nousua Euroopan parhaiden maalivahtien joukkoon. Heljanko vastaa myös kannattajien lähettämiin kysymyksiin.

Storytel on Kirvescastin pääyhteistyökumppani.

Apr 04, 202401:11:58
Kirvescast jakso 31 - semifinaali ennakko feat. Juha Juujärvi & Sami Tervonen

Kirvescastissa otetaan katsaus perjantaina alkaviin semifinaaleihin. Jaksossa vieraina Tapparan valmentaja Juha Juujärvi sekä KalPan valmennuksesta Sami Tervonen.

Juha Juujärvi (1:57)

Sami Tervonen KalPa (37:07)

Kirvescastin uusi pääyhteistyökumppani on Storytel. Tutustu valikoimaan osoitteessa: https://www.storytel.com/fi

Apr 02, 202459:39
Kirvescast jakso 30 - Neljännesfinaalit käynnissä

Tappara siirtyi lauantaina TPS:ää vastaan pelattavassa neljännesfinaalisarjassa 2–1 -johtoon, kun kirvesrinnat selättivät turkulaiset Nokia Arenassa loppulukemin 4–0.

Ottelusarjan viides osa pelataan tulevana torstaina 28. marraskuuta Nokia Arenassa. Ottelu käynnistyy kello 18:30, areenan ovet avautuvat yleisölle puolitoista tuntia aiemmin kello 17:00.

Tappara-TPS ottelut 1-3 (00:00)

Tulevat ottelut + muut ottelusarjat (23:55)

Mar 26, 202442:24
Kirvescast jakso 29 - Runkosarja pakettiin

Tässä jaksossa paketoidaan runkosarja ja siirretään katseet playoffseihin.

Mar 12, 202444:22
Kirvescast jakso 28 - Puolustuspelaamisen haasteet feat. Juha Juujärvi

Kirvescastin jaksossa numero 28 käydään läpi Tapparan viime viikon otteet. Puhelimitse vieraana Tapparan valmentaja Juha Juujärvi, jonka kanssa käydään läpi mm. puolustuspelaamisen haasteita.

Juha Juujärvi (12:13)

Feb 27, 202450:17
Kirvescast jakso 27 - Nyt puhuu Rikard Grönborg
Feb 23, 202401:27:02
Kirvescast jakso 26 - Vieraana Oiva Keskinen

Kirvescastin vieraana kevääseen 2026 yltävän jatkosopimuksen Tapparan kanssa tehnyt Oiva Keskinen. Keskinen on pelannut Tapparassa kuluneella kaudella 42 runkosarjaottelua ja tehnyt tehopisteet 5+16=21 sekä viisi Mestarien Liigan ottelua tehoin 1+1=2. Nuori hyökkääjä pelasi myös vuoden 2023 jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa seitsemän ottelua syöttäen kolme ja viimeistellen kaksi maalia.
Feb 06, 202401:46:30
Kirvescast jakso 22 - Kirvescastin paluu!

Tervetuloa takaisin Tapparan Kirvescast-podcastin pariin! Kirvescastin studiossa Juha Kivelä & Tuukka Mäntylä.

Jan 29, 202451:01
Kirvescast Jakso 21 - Selostajalegenda Juha "Linkki" Lindgren

Sunnuntaina 13.10.1985 pelattiin ottelu HIFK-Tappara, jonka Tappara voitti 3–5. Samalla nykyisin Tampereen Kiakkoradiossa selostava Juha ¨Linkki¨ Lindgren selosti ensimmäisen jääkiekko-ottelunsa.

Nov 02, 202244:39
Kirvescast Jakso 20 - Mitä kuuluu, Valtteri Kemiläinen?
Tämä on Kirvescast

Mielenkiintoisia tarinoita kaukalosta ja kaukalon ulkopuolelta. Ota seurantaan!

May 14, 202101:12
Kirvescast Jakso 16 - Ville Niemisen tarina
May 13, 202101:07:38
Kirvescast Jakso 15 - Semifinaaliennakko Feat. Tuukka Mäntylä

Tapparan semifinaalit käynnistyvät torstaina 29. huhtikuuta, kun joukkue  matkaa Raumalle runkosarjavoittaja Lukon vieraaksi. Raumalaiset  hallitsivat Liigan runkosarjaa mielin määrin, mutta heidän  pudotuspelihistoriansa Tapparaa vastaan ei ole mairittelevaa  katsottavaa. 2010-luvulla joukkueet kohtasivat kevään peleissä viitenä  vuonna, joista kirvesrinnat menivät jatkoon joka kerralla.

Apr 27, 202144:31
Kirvescast Jakso 14 - Playoffs-ennakko

Kirvescastin Playoffs-ennakossa haastattelussa kannattajat Vesa Kuivasto &Jarkko Mäkinen, sekä päävalmentaja Jussi Tapola.

Apr 16, 202141:40
Kirvescast Jakso 13 - Sasu Hovi

Kirvescastin vieraana Sasu Hovi. Sasu pelasi 2000-luvun alussa neljä kautta SM-liigaa kasvattajaseurassaan Tapparassa sekä jokusen ottelun lainasopimuksella Pelicansissa.

SM-liigakausien jälkeen Hovi pelasi Tshekissä ja Slovakiassa, kunnes lopetti uransa vuonna 2014. Nykyään Hovi toimii mm. NHL-seura Krakenin Euroopan kykyjenetsijänä.  Tässä jaksossa käydään läpi miehen pelaajaura, puhutaan jääkiekon HDC-harjoittelukeskuksesta, sekä tottakai myös scoutin työstä.

Jan 28, 202101:12:25
Kirvescast Jakso 12 - Tuukka Mäntylä

Kirvescastin vieraana viime kaudella pelaajauransa lopettanut Tuukka Mäntylä. Tuukan kanssa käydään läpi miehen pelaajaura alusta loppuun. Tuukka nousi Tapparan liigarinkiin kaudella 1999−00 ja edusti kirvesrintoja jokaisella Suomessa pelaamallaan kaudella. Hienoja tarinoita mm. KHL-kausilta tässä jaksossa.

Jan 20, 202101:41:46
Kirvescast Jakso 11 - Kari Piiroinen

Kirvescastin vieraana Nuoret Leijonat MM-pronssille torjunut Kari Piiroinen. Karin kanssa käydään läpi Edmontonissa pelattu MM-turnaus, kokemukset Kanadan junioriliiga Ontario Hockey Leaguesta (OHL), sekä tietysti tämän kauden otteet.

Jan 14, 202144:03
Kirvescast Jakso 10 - Jere Henriksson
Jan 07, 202140:03
Kirvescast Jakso 9 - Kimmo Vähä-Ruohola & Kristian Tanus

Tämä jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössö MV-Betoni Oy:n kanssa. Vuoden 2020 viimeisessä jaksossa kaksi vierasta. Kimmon kanssa keskustellaan Tapparan junioripuolesta sekä tulevan kauden joukkueen rakennuksesta. Tanuksen kanssa keskustellaan Krisun urasta, ja mukana myös kannattajien lähettämiä kysymyksiä.

Dec 17, 202001:14:18
Kirvescast Jakso 8 - Pekka Saravo

Kirvescastin kahdeksannessa jaksossa vieraana Pekka "Peksi" Saravo. Peksin kanssa käydään läpi pitkä pelaajaura.

Dec 10, 202001:31:55
Kirvescast Jakso 7 - Lassi Vanhatalo + Q&A

Kirvescastin seitsemännessä jaksossa vieraana Lassi "Lasa" Vanhatalo. Lasan kanssa keskustellaan uran eri vaiheista, sekä tottakai tämän kauden peleistä. Mukana myös Q&A, jossa Lasa vastaa kannattajien lähettämiin kysymyksiin.

Dec 03, 202057:03
Kirvescast Jakso 6 - Arttu "Artuzio" Mustila & Erik "EKI" Tammenpää

Kirvescastin kuudennessa jaksossa vieraina eLiigassa Tapparaa edustavat  Erik "EKI" Tammenpää, sekä Arttu "Artuzio" Mustila.

Nov 26, 202001:01:48
Kirvescast Jakso 5 - Aki Näykki
Nov 19, 202001:27:04
Nov 12, 202059:16
Kirvescast Jakso 3 - Christian Heljanko + Q&A

Kirvescastin kolmannessa jaksossa vieraana Tapparan maalivahti Christian Heljanko. Chrisun kanssa keskustellaan mm. haasteista uralla, pelipäivän rutiineista, sekä tänä kesänä käydystä armeijasta.  Lisäksi Chrisu vastaa kannattajien lähettämiin kysymyksiin Q&A osiossa.