Skip to main content
Marketingoholic

Marketingoholic

By Alba Connect

Marketingoholic është podcast shqip për marketing. Është një ndër podcastet e para nga një kompani shqiptare që ka për qëllim shpërndarjen e dijenisë përmes përvojave të mysafirëve.
Where to listen
Amazon Music Logo

Amazon Music

Apple Podcasts Logo

Apple Podcasts

Castbox Logo

Castbox

Google Podcasts Logo

Google Podcasts

iHeartRadio Logo

iHeartRadio

Pocket Casts Logo

Pocket Casts

RadioPublic Logo

RadioPublic

Spotify Logo

Spotify

Stitcher Logo

Stitcher

Currently playing episode

Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12

Marketingoholic

1x
Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë
Fitim Adili – Programerat Shqipëtar në Mërgatë
Në këtë episod, Fitim Adili bisedon me Ilir Pruthi për rrugëtimin e tij nga Kosova në Gjermani dhe si e gjeti vehten si developer atje. Përveç profesionit si software developer, Fitimi është edhe influencer në rrjetin social LinkedIn, ku me hashtag-un e tij #fitimadiliandfriends ju ndihmon të rinjëve në zhvillim profesional. Cila është gjendja e ICT në Kosovë dhe çfarë lloj ndihmese i duhet zhvilluesve të softuerit me depërtu në tregjet e jashtme? Sa ka përkrahje rinia Shqipëtare me u ngritë në profesion? Çka ka ndërmarrë vet Fitimi në këtë drejtim? Përcjellni Alba Connect dhe mysafirin në këto faqe: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗙𝗶𝘁𝗶𝗺 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fitimadili 𝗙𝗶𝘁𝗶𝗺 𝗔𝗱𝗶𝗹𝗶 Instagram: https://www.instagram.com/fitimadili/ Marketingoholic podcast mund të dëgjohet në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw Ky episod u mundësua nga njerëzit e mrekullueshëm në Alba Connect: Menaxher i Produksionit & Asisten Regjisor: Mimoza Rexhepi Koordinator i Produksionit & Operator i Kamerës: Ermedina Osmanaj Operator i Kamerës & Regjisor i Fotografisë: Lorik Krasniqi Video Editor & Miksim i Zërimit: Valmir Haxhijaha Regjisor & Producent: Ilir Pruthi #marketingoholic #podcast #podcastshqip #marketing #programim #programera #developer #development #softwaredeveloper #mergata #ict #itkosova #diaspora #kosove #shqiperia #albania #fitimadili #fitimadiliandfriends #ilirpruthi #albaconnect
01:07:46
October 08, 2022
Albert Riccitelli Halimi – Luxury Fashion in Kosova
Albert Riccitelli Halimi – Luxury Fashion in Kosova
On this episode, Albert Riccitelli Halimi talks with Ilir Pruthi about the purpose of luxury fashion. How does it affect people? How is luxury fashion perceived in Kosova? How likely are Albanian fashion designers from Kosova to succeed in the world of high fashion. Listen to Albert as he dissects high fashion through a specific prism. Follow Alba Connect and our guest: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗰𝗰𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗺𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/ahriccitelli 𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗰𝗰𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗺𝗶 Instagram: https://www.instagram.com/riccihali86 𝗔𝗹𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗥𝗶𝗰𝗰𝗶𝘁𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗛𝗮𝗹𝗶𝗺𝗶 LinkedIn: https://uk.linkedin.com/in/albert-riccitelli-halimi-0bb37964 You can also check us out on: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw This episode was made possible by the wonderful people at Alba Connect: Production Manager & Assistant Director: Mimoza Rexhepi Production Coordinator & Camera Operator: Ermedina Osmanaj Camera Operator & Director of Photography: Lorik Krasniqi Video Editor & Sound Mixer: Valmir Haxhijaha Director & Producer: Ilir Pruthi
01:05:59
September 24, 2022
Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12
Prezenca Online e Binzeseve Kosovare w/Ermedina Osmanaj & Ilir Pruthi - Ep. 12
Alba Connect ka zhvilluar sondazhin për bizneset kosovare që janë online. Ermedina Osmanaj tregon se si u zhvillua sondazhi dhe sa ka ndikuar prezenca online tek bizneset? Cila platform është më e mira për marketing të biznesit? Ilir Pruthi flet për vendet që kanë prezencë më së shumti online? 📃 Shkarko raportin e sondazhit të kryer nga Alba Connect. Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗘𝗿𝗺𝗲𝗱𝗶𝗻𝗮 𝗢𝘀𝗺𝗮𝗻𝗮𝗷 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ermedina-osmanaj-995b081b7 𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗵𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/ilirpruthi1 𝗜𝗹𝗶𝗿 𝗣𝗿𝘂𝘁𝗵𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ilirpruthi Ju mund të na ndjekni edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
51:37
April 02, 2022
Jeta mes aktrimit dhe muzikës w/Lum Veseli - Ep. 11
Jeta mes aktrimit dhe muzikës w/Lum Veseli - Ep. 11
Çfarë sfide është me sjellë "në jetë" një skenar? Ku e gjen Lum Veseli vetën në aktrim apo muzikë? Çfarë ndjensie me qenë i nominuar për Oscar? Sa vlersohet në Kosovë arti në përgjithësi? Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗟𝘂𝗺 𝗩𝗲𝘀𝗲𝗹𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/lum.veseli1 𝗟𝘂𝗺 𝗩𝗲𝘀𝗲𝗹𝗶 Instagram: https://instagram.com/lumveseli Ju mund të na ndjekni edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
39:05
March 12, 2022
Graphic Designers vs Clients w/Diar Neziri - Ep. 10
Graphic Designers vs Clients w/Diar Neziri - Ep. 10
Diar Neziri i ndanë disa këshilla prej përvojës personale: Qysh me përcaktu një çmim për një dizajn? Qysh me i gjetë klientat? Si përcaktohet një buxhet nëse klienti nuk e tregon? Qysh me vetë klientin për buxhet? Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/diar-neziri-764b701a4/ 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/diar.neziri 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Instagram: https://instagram.com/diarneziri_ 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Behance: https://www.behance.net/diarneziri Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
32:22
March 05, 2022
Komuniteti i Podcast-erave w/Fatos Beqiri - Ep. 9
Komuniteti i Podcast-erave w/Fatos Beqiri - Ep. 9
Ku e morri motivimin Fatos Beqiri për podcast? Çfarë sfida ka podcast-i? Qysh shkon marketingu i podcast-it? Sa punë lyp zhvillimi i temave të podcast-it? Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗙𝗮𝘁𝗼𝘀 𝗕𝗲𝗾𝗶𝗿𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fatosbeqirilive 𝗙𝗮𝘁𝗼𝘀 𝗕𝗲𝗾𝗶𝗿𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/fatosbeqiri.info 𝗙𝗮𝘁𝗼𝘀 𝗕𝗲𝗾𝗶𝗿𝗶 Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpkzoCxjd-8AHDVKjkiDHbw 𝗙𝗮𝘁𝗼𝘀 𝗕𝗲𝗾𝗶𝗿𝗶 Instagram: https://instagram.com/fatosbeqirilive Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
49:51
February 26, 2022
Rëndësia e transformimit digjital! w/Mimoza Rexhepi - Ep. 8
Rëndësia e transformimit digjital! w/Mimoza Rexhepi - Ep. 8
Pse transformimi digjital është i nevojshëm për një organizatë? Më mirë dokumentet hard-copy apo electronic-copy? Sa është e nevojshme prezenca online e një kompanie? Si e kaloi Mimoza Rexhepi dhe Alba Connect transformimin digjital? Si ndikoi pandemia në pjesën e organizimit të punës? Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗠𝗶𝗺𝗼𝘇𝗮 𝗥𝗲𝘅𝗵𝗲𝗽𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mimoza-rexhepi 𝗠𝗶𝗺𝗼𝘇𝗮 𝗥𝗲𝘅𝗵𝗲𝗽𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/mimoza.ac.90 𝗠𝗶𝗺𝗼𝘇𝗮 𝗥𝗲𝘅𝗵𝗲𝗽𝗶 Instagram: https://instagram.com/mimoza_rexhepii Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
36:50
February 19, 2022
Mrena 10 viteve, Kosova ka mu bo Gjermani e vogël! w/Besnik Sylejmani - Ep. 7
Mrena 10 viteve, Kosova ka mu bo Gjermani e vogël! w/Besnik Sylejmani - Ep. 7
Çfarë karriere ka Besnik Sylejmani? Nga i lindi idea Besnikut për Hoja Consulting? Në çfarë gjendje është tregu i punës në Kosovë? Çka e pret Kosovën brenda 3-5 viteve? E brenda 7-10 viteve? Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗕𝗲𝘀𝗻𝗶𝗸 𝗦𝘆𝗹𝗲𝗷𝗺𝗮𝗻𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/besniks.sylejmani 𝗕𝗲𝘀𝗻𝗶𝗸 𝗦𝘆𝗹𝗲𝗷𝗺𝗮𝗻𝗶 LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/besniksylejmani 𝗛𝗼𝗷𝗮 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗶𝗻𝗴 Facebook: https://www.facebook.com/hojaconsulting 𝗛𝗼𝗷𝗮 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗶𝗻𝗴 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/hojaconsulting Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
01:15:07
February 12, 2022
Kush bohet milioner n'TikTok? w/Tringa Jashari - Ep. 6
Kush bohet milioner n'TikTok? w/Tringa Jashari - Ep. 6
Kush është Tringa Jashari? Qysh ka fillu Tringa me u marrë me TikTok? A po i bjen TikTok-u ma shumë € apo famë? A është lehtë me dal prej aktrimit në TikTok? Ndiqeni Marketingoholic podcast në platformat: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: Alba Connect Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect Alba Connect Instagram: https://instagram.com/albaconnect Alba Connect LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect Alba Connect TikTok: https://www.tiktok.com/albaconnect Tringa Jashari Facebook: https://www.facebook.com/TringaJashariOficial Tringa Jashari Instagram: https://instagram.com/tringajashari Tringa Jashari TikTok: https://www.tiktok.com/@tringajashari Tringa Jashari LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tringa-jashari-78b4431a9
33:29
February 05, 2022
Qysh bojn marketing YouTuberat n'Kosovë w/Agon Gashi - Ep. 5
Qysh bojn marketing YouTuberat n'Kosovë w/Agon Gashi - Ep. 5
Kush është Agon Gashi? Cilët kanë qenë hapat e parë kur ka fillu me YouTube? A është Trovo njejt si YouTube? Ma mirë video me reagime, gaming apo magji? Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗔𝗴𝗼𝗻 𝗚𝗮𝘀𝗵𝗶 YouTube: https://www.youtube.com/c/AgonGashi 𝗔𝗴𝗼𝗻 𝗚𝗮𝘀𝗵𝗶 Instagram: https://instagram.com/agonmagic 𝗔𝗴𝗼𝗻 𝗚𝗮𝘀𝗵𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/agonmagic Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
51:10
January 29, 2022
Si ti rrisim shitjet me marketing w/Denis Gafuri - Ep. 4
Si ti rrisim shitjet me marketing w/Denis Gafuri - Ep. 4
Si ka filluar të merret me biznes Denis Gafuri? Si të rrisim shitjet dhe cili është roli i marketingut në shitje? Çfar roli ka stafi i trajnuar në shitjen e produktit? E shumë pytje të tjera në të cilat përgjigjjet mund t'i gjeni në episodin 4 të "Marketingoholic". Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀 𝗚𝗮𝗳𝘂𝗿𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/denis.gafuri 𝗗𝗲𝗻𝗶𝘀 𝗚𝗮𝗳𝘂𝗿𝗶 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/denis-gafuri-mba-1a174334/ Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
45:57
January 16, 2022
Gratë dhe vajzat në biznes w/Rina Vuçetaj Haxhimehmeti - Ep. 3
Gratë dhe vajzat në biznes w/Rina Vuçetaj Haxhimehmeti - Ep. 3
Cilat janë problemet e grave dhe vajzave në biznes, sipas Rina Vuçetaj Haxhimehmeti. Ku e gjejnë inspirimin Mimoza dhe Rina për të udhëhequr bizneset e tyre? Çfarë probleme ka shkaktuar pandemia në bizneset e marketingut? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund t'i gjeni në episodin 3 të "Marketingoholic". Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗥𝗶𝗻𝗮 𝗩𝘂𝗰𝗲𝘁𝗮𝗷 𝗛𝗮𝘅𝗵𝗶𝗺𝗲𝗵𝗺𝗲𝘁𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/RinaVucetaj 𝗥𝗶𝗻𝗮 𝗩𝘂𝗰𝗲𝘁𝗮𝗷 𝗛𝗮𝘅𝗵𝗶𝗺𝗲𝗵𝗺𝗲𝘁𝗶 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/rinavu%C3%A7etaj/ 𝗥𝗶𝗻𝗮 𝗩𝘂𝗰𝗲𝘁𝗮𝗷 𝗛𝗮𝘅𝗵𝗶𝗺𝗲𝗵𝗺𝗲𝘁𝗶 Instagram: https://www.instagram.com/rinavucetaj Gratë & vajzat në biznes ONLINE: https://www.facebook.com/groups/273892950259816 Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
26:29
January 08, 2022
Qysh mu bo Dizajner Grafik n'Kosovë w/Diar Neziri - Ep. 2
Qysh mu bo Dizajner Grafik n'Kosovë w/Diar Neziri - Ep. 2
Qysh mu bo Dizajner Grafik, sipas Diar Neziri? Çka domethënë "Freelancer"? Cilat janë sfidat nëpër të cilat kalon një Dizajner Grafik? Përveq zanatit, çka t'vyn tjetër për me qenë më afër suksesit? E shumë pytje të tjera të cilat përgjigjjet mund ti gjeni në episodin 2 të "Marketingoholic". Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Facebook: https://www.facebook.com/diar.neziri 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Instagram: https://instagram.com/diarneziri_ 𝗗𝗶𝗮𝗿 𝗡𝗲𝘇𝗶𝗿𝗶 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/diar-neziri-764b701a4 Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
28:00
January 03, 2022
Marketingu sot n'Kosovë w/Drilon Jaha - Ep. 1
Marketingu sot n'Kosovë w/Drilon Jaha - Ep. 1
Marketingoholic osht platformë që i bashkon krejt njerzt që janë overdozë në marketing😉 Ky osht episodi 1. Në podcast-in e sotëm, Ilir Pruthi dhe Drilon Jaha do të flasin për mënyrat e ndryshme të marketingut. Po ashtu edhe për aplikacionet e rrjeteve sociale të cilat janë IN për momentin. Përcjellni kompaninë dhe mysafirin tonë në mediat sociale këtu: 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Facebook: https://www.facebook.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 Instagram: https://instagram.com/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/albaconnect 𝗔𝗹𝗯𝗮 𝗖𝗼𝗻𝗻𝗲𝗰𝘁 TikTok: https://www.tiktok.com/@albaconnect 𝗗𝗿𝗶𝗹𝗼𝗻 𝗝𝗮𝗵𝗮 Facebook: https://www.facebook.com/drilonjaha1 𝗗𝗿𝗶𝗹𝗼𝗻 𝗝𝗮𝗵𝗮 Linkedin: https://www.linkedin.com/in/driloni 𝗧𝗿𝗮𝗺𝗽𝗼𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽: https://www.facebook.com/groups/trampoline.official Ju mund të ndjekni 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗼𝗵𝗼𝗹𝗶𝗰 edhe në: Web: https://marketingoholic.zone Spotify: https://open.spotify.com/show/74glGpiLYm8YjDAtnoDedm Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/us/podcast/marketingoholic/id1606202327 Google Podcasts: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83ZDMwYjcxOC9wb2RjYXN0L3Jzcw
01:02:25
December 25, 2021