Stjernen Hockeys nye styreleder Roy Conradi Andersen presenterer seg og forteller hvilken vei Sjernen som klubb skal ta for å få ett slagkraftig lag de neste sesongene. Vi prater også litt økonomi og om hvordan Stjernen jobber mot Arena fredrikstad.

Tidligere spiller Trond Magnussen er leder i sportsutvalget i Stjernen og vi prater litt med han om dagens spillertropp og spillere inn og ut.

Her forteller Stjernens nye trener, Niklas Andresen, om hvordan han vil at laget skal trene og framstå neste sesong og hva han tenker om nye spillere inn i laget.

Sesongen er over og vi oppsummerer den!

Stjernen tapte kvartfinale 5 mot VIF og sesongen er over. Fredrik Johansson og jeg ser tilbake på sesongen. Hva gikk galt og hva var positivt. Og så snakker vi litt om fremtiden.

Mar 25, 202421:20
Kjempekamp og seier over VIF i 4. kvartfinale

Stjernen stod opp og viste spill av ypperste klasse i 5-1 seieren over VIF i 4. kvartfinale. Det var mye som gledet og Fredrik Johansson og jeg går gjennom kampen periode for periode.

Mar 22, 202409:04
Tre tap mot VIF, på Torsdag må Stjernen vinne!

Stjernen har tapt 3 kvartfinaler mot VIF og er nødt til å vinne på Torsdag. Hva mener Fredrik Johansson om dette og hvordan er stemningen i laget?

Mar 20, 202410:15
Etter kvartfinale 1 mot VIF.

En dårlig start på sluttspillet for Stjernen med tap 7-1 for VIF på Jordal. Fredrik Johansson prøver å forklare hvorfor det ble slik og hva Stjernen må rette på for å komme tilbake i Lørdagens hjemmekamp!

Mar 15, 202409:07
Vi ser fram mot kvartfinaler mot VIF.

Etter de to siste seriekampene mot Comet og Sparta ble det klart at Stjernen møter VIF i kvartfinaler. Vi prater om dette og vi får høre resultatet av tabelltippekonkurransen vi hadde før serien startet!

Mar 10, 202412:01
Stjernen slo VIF igjen!

Etter en dårlig start kom Stjernen grusomt tilbake og slo VIF igjen.

Mar 04, 202408:39
Lokalderby mot Sparta.

Jeg starter med å si at lyden er varierende denne gangen. Opptak er gjort med enkelt utstyr på en fullsatt tribune. I denne podcasten beveger jeg meg rundt i Stjernehallen under kampen mellom Stjernen og Sparta. Jeg prater med Red Beavers, Fredrik Johansson og jeg prøver meg som radiokommentator etter mange års fravær.

Mar 01, 202410:39
Etter kampene mot Lørenskog og Ringerike.

Etter en grusom 1. periode mot Lørenskog, kom Stjernen sterkt tilbake og vant 7-1. Mot Ringerike tok laget ledelsen 3-0 etter 1. periode og ledet 4-1 etter halve kampen. Men Ringerike kom tilbake og det sto 4-4 etter 3 perioder. Ingen mål i spilleforlengelsen så kampen måtte avgjøres på straffer. Her var Stjernen best og kunne ta med 2 poeng hjem til Fredrikstad.

Feb 25, 202412:26
Etter kampene mot Lillehammer og Oilers.

Stjernen slo Lillehammer men ett Stjernen med mye sykdom og nye skader måtte se seg slått av Oilers etter, mest sannsynlig, å ha blitt snytt for ett mål av dommerene.

Feb 17, 202413:37
Etter kampene mot Frisk og Comet.

Ett surt tap mot Frisk selv om Stjernen gjorde to gode perioder ble fulgt av en oppskriftsmessig og grei seier mot Comet i Halden.

Feb 04, 202411:17
Tap for Storhamar men seier over VIF.

Stjernen klarte ikke å rå med Storhamar på borteis. Storhamar scorte 3 mål på 3,24 minutter og det klarte aldri Stjernen å svare på.

Mot VIF hjemme var det ett skjerpa Stjernen som kom på isen. Bråk mellom supporterene gjorde att 2. periode ble over 1,5 time forsinket. Fredrik forteller hva spillerene gjør i garderoben mens de venter.

Jan 28, 202412:29

Var vi vitne til tidenes merkeligste kamp mellom Lørenskog og Stjernen? 7-8 endte det til slutt. Heldigvis ble 2 poeng med hjem til Fredrikstad. Og så reiser Stjernen seg og utklasser Ringerike med 6-0 i Stjernehallen. Fredrik Johansson har resepten for hvordan Stjernen skal framstå på Hamar på Torsdag og hjemme mot VIF på Lørdag!

Jan 22, 202411:12

Stjernen slår Lillehammer 3-0 borte etter mye godt spill og en fantastisk Laban Byrkjeland i målet. Mot Oilers var det ikke like mye som fungerte og det ble tap 2-5 mot laget som, etter noens utsagn, har eget tog og eget forbund.

Jan 14, 202411:21
Vi snakker om kampene mot Frisk og Comet!

Kampen mot Frisk ble en nedtur for Stjernen. Mot Comet startet det dårlig men Stjernen reiste seg som fugl Fønix fra asken og vant etter en fantastisk 3. periode. Vi snakker litt om skadesituasjonen og Fredrik og jeg går gjennom en del interessant statistikk.

Jan 07, 202422:06
4 poeng mot Storhamar og VIF!

Uavgjort hjemme mot Storhamar og seier mot VIF på Jordal gir Stjernens supportere en ekstra grunn til å feire på Nyttårsaften!

Dec 31, 202308:59
Seier mot Ringerike men tap for Sparta.

Siste to kamper før jul. Stjernen lå under 3-1 mot Ringerike men kom tilbake og vant 3-5. Sparta hjemme ble ikke den julegaven vi fra Fredrikstad hadde håpet og Fredrik Johansson beklager til alle Stjernen fans for 1-5 tapet.

Dec 23, 202307:56
Lillehammer, Oilers og Lørenskog ga 5 poeng.

Stjernen slår Lillehammer, taper knepent for Oilers og vinner etter sudden mot Lørenskog etter en målrik kamp. Hør Fredrik Johansson fortelle hva som skjedde med Cangelosi i kampen mot Oilers og når han er ventet tilbake.

Dec 10, 202311:12
6 poeng mot Frisk og Comet.

Stjernen slo Frisk borte etter en flott kamp men kom ned på jorda mot Comet borte. Det ble seier tilslutt, men spillet fungerte ikke. Fredrik Johansson forteller litt om hvilke grep han gjorde i garderoben i den siste pausa som gjorde at Stjernen vant tilslutt. Og så forteller han litt om hva han forventer av nykommerne Ludvig Jardeskog og Grant Mismash.

Dec 01, 202310:11
Etter Storhamar og VIF.

Det ble tap for Storhamar og VIF men spillet har blitt bedre. Vi snakker om ny langtidsskade men på den positive siden er en svenske på vei inn. Vi prater også med Runar Sandsengen om spleisen som Red Beavers har startet.

Nov 24, 202319:33
Stjernen tar tilsammen 3 poeng mot Ringerike og Sparta.

Seier på straffe mot Ringerike og tap i sudden mot Sparta! Ingen skal si at ikke Stjernen gjør kampene spennende. Det tynnes i rekkene hos Stjernen. Hør trener Fredrikk Johansson om spillere ut og eventulle spillere inn. Og hva tenker han om kampene mot Storhamar og VIF?

Nov 15, 202316:22
Fredrik Johansson om kampene mot Oilers og Lørenskog.

Stjernen åpnet veldig bra mot Oilers og ledet 2-0 men måtte se seg slått 2-5. Mot Lørenskog var det Stjernens tur til å vinne 2-5. Ny kamp i morgen mot Ringerike. Etter den kampen er det landslagopphold. Hør hva Stjernen gjør i oppholdet og fram mot Spartakampen.

Nov 03, 202311:17
Seier mot Frisk men "soppatorsk" mot Lillehammer!

Etter tapet for VIF etterlyste Fredrik Johansson mer energi fra laget. Dette fikk han i seieren over Frisk i Stjernehallen. Men mot Lillehammer borte var det slutt på drivstoffet hos mange spillere og det ble tap. På Søndag kommer Oilers til Stjernehallen. Hva tenker treneren om dette?

Oct 27, 202310:50
Etter kampene mot Storhamar og VIF.

Det ble tap mot både Storhamar og VIF men Stjernen spilte bra i store deler av begge kampene. Både Fredrik Johansson og jeg er enige i at det trengs litt mer desperasjon rundt begge mål for at kampene skal vippe Stjernens vei. Hør om skadesituasjonen til Calle Spaberg Olsen og hvordan Fredrik tenker fram mot Frisk kampen!

Oct 20, 202308:42
Stjernen slår Sparta 3-2

Sesongens første lokalderby ender 3-2 til stjernen. Stjernen best på isen, Beavers best på tribunen!

Oct 11, 202306:31

Vi prater med Fredrik Johansson om seieren over Lørenskog og det sure tapet mot Ringerike. Vi ser framover mot lokalderbyet mot Sparta. Fredrik forteller hvordan laget forbereder seg på kampdagen!

Oct 09, 202312:06
Etter seier over Lillehammer og tap for Oilers.

Det ble seier over Lillehammer etter en litt merkelig kamp. Men Oilers ble for sterke. Vi prater med en litt frustrert Fredrik Johansson på bussen hjem fra Stavanger.

Sep 30, 202310:48

Det ble desverre tap mot Frisk men så kom sesongens første seier mot Comet borte. Hør Fredrik Johanssons vurderinger av disse kampene og litt fram mot sesongens første hjemmekamp mot Lillehammer.

Sep 24, 202308:20
Serien er igang. Desverre tap mot Storhamar.

Stjernen serieåpnet på Hamar og det ble desverre tap mot Storhamar. Men Fredrik Johansson finner mye positivt laget kan ta med seg videre til kampene mot Frisk og Comet.

Sep 18, 202309:40
Tabelltips foran sesongen 2023/24

I denne podcasten har jeg med meg Runar Sandsengen, Christian Brevik, Ørjan Løvdal og Jørgen Walberg som alle sier hva de tror om sesongens Stjernen stall og de kommer også med sitt tips til hvordan tabellen ser ut etter grunnspillet. Jørgen tar oss også gjennom de viktigste forrandringene i reglene for sesongen. Så kommer jeg med fasiten på hvordan tabellen blir!

Sep 08, 202301:35:24
Tap for Frisk men seier over VIF igjen!

Det nærmer seg seriestart og Stjernen har spilt to treningskamper. Først ble det tap for Frisk men så knuste de VIF i Stjernehallen. Hør hvordan Fredrik Johansson ser på disse kampene og hør han forteller litt om nysigneringen Jack Badini. Han forteller også hva Stjernen gjør den siste tiden fram mot seriestart.

Sep 01, 202311:02
Etter treningskamper mot Frisk og Lørenskog.

Stjernen er fortsatt ubeseiret etter 3X20 minutter i sesongoppkjøringen. Jeg prater litt med Fredrik Johansson om kampene mot Frisk og Lørenskog. Han forteller også hvordan han ser på de nye spillerene i laget, littt om hvilke type spillere han ønsker seg på de siste to importplassene og hvilke kvaliteter de skal ha på isen og i garderoben.

Aug 26, 202317:25
Seier over VIF i sesongens første treningskamp!

Stjernen startet sesongen med å slå VIF 1-5 på Jordal. Hør hva trener Fredrik Johansson sier om det og hør hva han synses om laget han har denne sesongen.

Aug 11, 202314:38
Før sesongen 23/24

Vi tok turen til Fredrikstad og Stjernehallen for en prat med trener Fredrik Johansson for å høre litt om hvilke spillere som går ut og inn på laget. Vi prater også litt om treningshverdagen og om hva som skjer gjennom sommeren.

Jun 22, 202316:43
Sesongavslutning 22/23

Sesongens siste podcast. Rolf og Fredrik ser tilbake på den siste kvartfinalen og ser deretter framover mot neste sesong. Fredrik svarer også på spørsmål fra Red Beavers.

Mar 11, 202314:01
Nå brenner det på dass! Foran 4. kvartfinale!

Stjernen har tapt de 3 første kvartfinalene. Trener Fredrik Johansson beklager her til supporere og sponsorer og forteller litt om hvordan de skal prøve å snu det i Torsdagens kamp. Og så har han nyheter om skaden til Piccinich.

Mar 08, 202310:20
Etter kvartfinale 1 og 2.

Stjernen taper de to første kampene i kvartfinalen. Hva nå, Fredrik Johansson?

Mar 06, 202309:48
Før kvartfinaler.

Jim Gallagher og Rolf prater om kvalifiseringen til Fjordkraftligaen, kvartfinalene og om økonomien til Lillehammer og M/S.

Mar 02, 202330:13
Tap for Sparta men nå er det sluttspill!

Stjernen tapte for Sparta i sudden men nå er det klart for sluttspill. Fredrik Johansson forteller hvordan laget ladder opp mot den første kvartfinalen og hvordan laget skal trene mellom kampene. Han kommer også med en skaderapport ang Rønnild og Dostie.

Mar 01, 202310:02
Stjernen vant greit over Grüner og Ringerike.

Stjernen gjorde jobben mot Grüner og Ringerike men hva skjedde med Dostie? Hvor alvorlig er skaden? Hør Fredrik Johanson fortelle om dette og om forberedelsene mot Tirsdagens kamp mot Sparta.

Feb 26, 202312:49
4 poeng mot Lillehammer og Oilers.

Stjernen vant oppskriftsmessig over Lillehammer borte og tok 1 poeng mot Oilers hjemme i Stjernehallen etter to gode og en litt svakere periode. Hør hva Fredrik Johansson kan fortelle om disse kampene og litt om de to neste mot Grüner og Ringerike.

Feb 19, 202310:46
Sjefsbever Runar Sandsengen foran de siste kampene før sluttspillet.

Jeg snakker med sjefsbever Runar Sandsengen om hva vi kan forvente fra Red Beavers fram mot sluttspillet!

Feb 15, 202309:08
Hjemmeseire over Frisk og M/S.

Det nærmer seg sluttspill og Stjernen ser ut til å finne formen. Etter borteseier over VIF kjører Stjernen over Frisk og M/S hjemme. Nå blir det landslagspause. Hør Fredrik Johansson fortelle hvordan laget skal trene for å fortsette å spisse formen fram mot sluttspillet!

Feb 05, 202309:42

Stjernen tok ett poeng mot Storhamar hjemme og vant mot VIF på Nye Jordal Amfi!

Jan 30, 202312:19
Etter seier over Ringerike og surt tap for Sparta hjemme!

Programmessig seier over Ringerike og Surt tap for Sparta. Trener Fredrik Johansson gjør nå forandringer i rekkene foran kampen mot Storhamar på Torsdag. Hør hvilke forandringer!

Jan 25, 202313:28
Etter kampene mot Lillehammer, Oilers og Grüner.

Hør hva trener Fredrik Johansson sier etter seier over Lillehammer og Grüner og tap for Oilers. Vi er også fram mot kampene mot Ringerike, Sparta og Storhamar!

Jan 20, 202314:46
Etter seirene over Frisk og M/S.

Jeg prater med Fredrik Johansson om seirene mot Frisk og M/S og vi prater litt rundt jakten på en erstatter etter Heier. Fredrik forteller også litt om begynnende sykdom i troppen.

Jan 08, 202310:29
Romjulskamper!

Det ble tap på Hamar og tap på straffer hjemme mot VIF. Jeg og Fredrik analyserer kampene.