Skip to main content
HOLY shit. Academy

HOLY shit. Academy

By HOLY shit. Academy

HOLY podcast over holistisch leven
Podcast met uiteenlopende onderwerpen over bewustwording en holistisch leven. Unfuck yourself.

Reageren? info@holyshit.academy
Where to listen
Apple Podcasts Logo

Apple Podcasts

Google Podcasts Logo

Google Podcasts

Spotify Logo

Spotify

Currently playing episode

#1.6 Ervaring plantmedicijn San Pedro

HOLY shit. Academy

1x
#2.3 Agendablocking
#2.3 Agendablocking
Altijd tijd tekort, een gehaast gevoel en een te volle agenda? Mijn houden tip is: agendablocking. Het lijkt simpel maar ik vertel je in 10 minuten hoe dit werkt zodat je je agenda kunt optimaliseren. Meer tools nodig om meer tijd in je dag te krijgen? Volg dan de module ‘Meer tijd in je dag’ op www.holyshit.academy. Reageren? info@holyshit.academy
12:29
November 07, 2022
#2.2 Microdosering met truffels
#2.2 Microdosering met truffels
Microdoseren met magische truffels (hijos santos): hoe doe je dat precies, wat zijn de effecten en hoe meet je de veranderingen in jezelf? In deze aflevering bespreek ik het allemaal met je vanuit mijn visie als holistisch therapeute die werkt met psychedelica. Reageren? info@holyshit.academy
15:01
September 26, 2022
#2.1 Liefdespijn
#2.1 Liefdespijn
Net uit een relatie of een gebroken hart dat maar niet wil helen? Deze aflevering gaat over de fases die je doorloopt bij hartenpijn na een relatiebreuk en hoe je daar holistisch mee omgaat. Wil je hier meer van? Volg dan de module Liefdespijn op www.holyshit.academy. Reageren? info@holyshit.academy
15:07
September 19, 2022
#1.10 De essentie van 'zijn'
#1.10 De essentie van 'zijn'
We willen allemaal minder moeten en meer ‘zijn’. Maar wat is dat, zijn? Hoe doe je dat precies en hoe pel je de lagen van je eigen ui af om dichter bij je kern te komen? Dat bespreken we in deze podcast. Reageren? info@holyshit.academy
24:57
September 12, 2022
#1.9 Zelfvertrouwen (affirmaties)
#1.9 Zelfvertrouwen (affirmaties)
Even in een dip? Twijfels over jezelf? Laag in energie? Zet deze affirmaties op en laat ze zo vaak als je nodig hebt afspelen. Je kunt er bewust naar luisteren of ze onbewust luisteren terwijl je de afwas doet of een wandeling maakt. Reageren? info@holyshit.academy
10:00
July 04, 2022
#1.8 Magie van de chakra's
#1.8 Magie van de chakra's
Chakra’s. Wat zijn het, hoe werk je ermee en hoe weet je of je een energetische blokkade hebt die je ervan weerhoudt je fysiek, mentaal of emotioneel vrij te voelen? In deze podcast hoor je het allemaal. Meer weten? Bezoek de HOLY shit. Academy en volg de module over de chakra's. Reageren? Mail naar info@holyshit.academy
24:13
May 16, 2022
#1.7 Invloed van de maanfases
#1.7 Invloed van de maanfases
Wist je dat er een ideale tijd in de maan(d) is om bijvoorbeeld publiek te spreken, om je relatie te verbreken of om kinderen te verwekken? Jawel! het heeft allemaal te maken met de fases waarin de maan zich bevindt. Waarom heeft dat invloed en welke fase staat voor wat? Je hoort het in deze podcast. Meer weten? Bezoek HOLY shit. Academy en volg de module over de invloed van de maanfases Reageren? Mail naar info@holyshit.academy 
10:15
May 09, 2022
#1.6 Ervaring plantmedicijn San Pedro
#1.6 Ervaring plantmedicijn San Pedro
San Pedro (ofwel Huachuma) is een psychedelische cactus uit Zuid-Amerika, waarop je innerlijke helende reizen kunt maken van zo’n 14-16 uur. In deze podcast vertel ik meer over dit plantmedicijn én over mijn eigen ervaring ermee. Reageren? info@holyshit.academy
19:25
April 11, 2022
#1.5 Human design
#1.5 Human design
Hoe gaaf zou het zijn als je net als de blauwdruk van een huis, een blauwdruk van jou als persoon kon aflezen om te weten hoe je precies in elkaar steekt? Dat is human design. Het biedt je een handleiding voor hoe jij bent in je kern. In deze podcast introduceer ik human design als tool en wat je ermee kunt. Reageren? info@holyshit.academy
12:20
March 28, 2022
#1.4 Positieve affirmaties bij griep en ziekte
#1.4 Positieve affirmaties bij griep en ziekte
Heb je Corona, griep of lig je ziek in bed? Dan is deze podcast speciaal voor jou! Als we ziek zijn, is ons lijf druk bezig om ons beter te maken. Vaak gaat dat gepaard met een leeg gevoel en negatieve gedachten. Hierbij wat positieve affirmaties. Reageren? info@holyshit.academy
13:14
March 14, 2022
#1.3 Helende frequenties
#1.3 Helende frequenties
Dat muziek helend is, wisten we al. Maar wis je ook dat elke frequentie heelt op een andere laag? Het aantal Herz beïnvloedt de hersengolven op een bepaalde manier en in deze aflevering leer je hoe het werkt, welke Hz je nodig hebt en waar je ze kunt vinden. Reageren? info@holyshit.academy
09:25
February 21, 2022
#1.2 Pelgrimeren naar Santiago de Compostela
#1.2 Pelgrimeren naar Santiago de Compostela
Oftewel 800 kilometer te voet door Spanje met een backpack. Wat brengt het en hoe is het om dat te doen? Reageren? info@holyshit.academy
14:52
January 31, 2022
#1.1 Wat is holistisch leven?
#1.1 Wat is holistisch leven?
Holistisch leven, wat is het en hoe doe je het? In deze aflevering praten we over holisme en waarom het maakt dat mensen denken er gelukkiger van te worden. Meer weten? Bezoek HOLY shit. Academy Reageren? Mail naar info@holyshit.academy
06:28
January 17, 2022