Skip to main content
Czytaj z Adamem

Czytaj z Adamem

By Adam Dobrzyński
W nagraniach Czytaj z Adamem dzielę się moimi wrażeniami po przeczytaniu książęk związanych z biznesem, przedsiębiorczością, marketingiem, sprzedażą i rozwojem osobistym.
Listen on
Where to listen
Apple Podcasts Logo

Apple Podcasts

Breaker Logo

Breaker

Google Podcasts Logo

Google Podcasts

Overcast Logo

Overcast

Pocket Casts Logo

Pocket Casts

RadioPublic Logo

RadioPublic

Spotify Logo

Spotify

Currently playing episode

SPRZEDAWAJ WIĘCEJ - Marcin Osman i Kamila Kruk - Recenzja

Czytaj z Adamem

1x
JAK RADZIĆ SOBIE Z PORAŻKĄ (NIE TYLKO) W BIZNESIE - moja recenzja książki
W tym nagraniu dzielę się moimi wrażeniami na temat książki Marcina Osmana pt. JAK RADZIĆ SOBIE Z PORAŻKĄ (NIE TYLKO) W BIZNESIE.   Książka, audiobook, ebook do kupienia m.in:  ➡️ https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker   ➡️ https://ebookpoint.pl/ksiazki/jak-radzic-sobie-z-porazka-nie-tylko-w-biznesie-marcin-osman,e_0hjd.htm   Zapraszam Ciebie również na mój: ➡️ Facebook:  https://www.facebook.com/czytajzadamem  ➡️ Instagram: https://www.instagram.com/adam.dobrzynski  Dziękuję  za Twój czas.   Pozdrawiam  Adam Dobrzyński #CzytajzAdamem #Adam Dobrzyński #Podcast #Recenzja #Książki #Marcin Osman
07:08
July 6, 2020
OSTR Adam Ostrowski - Brzydki Zły i Szczery - recenzja
W tym nagraniu dzielę się moimi wrażeniami na temat audiobooka i książki Adama Ostrowskiego pt. OSTR Brzydki Zły i Szczery. W razie pytań zapraszam do kontaktu: infoczytajzadamem@gmail.com Pozdrawiam Adam Dobrzyński #OSTR #BrzydkiZłyiSzczery #AdamOstrowski #Recenzja #CzytajzAdamem #AdamDobrzyński
08:51
May 20, 2020
BIZNES CI UCIEKA - Marcin Osman - recenzja
W tym nagraniu dzielę się moją opinią na temat książki / audiobooka pt. Biznes Ci Ucieka, którego autorem jest Marcin Osman Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o tym odcinku i serii Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński Muzyka tła: Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ #MarcinOsman #BiznesCiUcieka #CzytajzAdamem
12:03
October 10, 2019
JAK GRAĆ, ŻEBY WYGRAĆ W BIZNESIE? - Mark Cuban - Recenzja
W nagraniu dzielę się moją  subiektywną opinią na temat książki jaką napisał Mark Cuban pt. Jak Grać, żeby Wygrać W Biznesie? Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o tym odcinku i podcaście Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #MarkCuban #JakGraćŻebyWygraćwBiznesie #CzytajzAdamem
11:32
October 3, 2019
Jak czytać więcej książek? Jak znaleźć dodatkowy czas na czytanie?
Jeżeli zastanawiasz się jak znaleźć w swoim napiętym grafiku chwilę na czytanie książek?  Jeżeli twierdzisz, że brakuje Ci czasu w ciągu dnia aby sięgnąć po interesującą lekturę?  To ten odcinek jest dla Ciebie. Ponieważ w nagraniu dzielę się z Tobą kilkoma moimi sprawdzonymi metodami na to co możesz zrobić aby czytać więcej. Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o podcaście Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #czytajzadamem #adamdobrzyński #lifehack #jakczytaćwięcej
12:45
September 24, 2019
DIE EMPTY - Todd Henry - Recenzja
W nagraniu dzielę się moją opinią na temat książki jaką napisał Todd Henry pt. DIE EMPTY. Będę wdzięczny jeżeli dasz mi znać co sądzisz o podcaście Czytaj z Adamem. Napisz do mnie na: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński Muzyka tła: Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ #dieempty #toddhenry #czytajzadamem #adamdobrzyński
11:25
September 19, 2019
GONIĄC CZARNE JEDNOROŻCE - Marek Zmysłowski - Recenzja książki
W tym nagraniu prezentuje moją opinią na temat książki Marka Zmysłowskiego pt. Goniąc Czarne Jednorożce. Sprawdź koniecznie Podcast 5 zmysłów w biznesie, gdzie w odcinku Nr. 007 rozmawiałem z Markiem Zmysłowskim m.in. o tej publikacji. Link do Naszej rozmowy: https://anchor.fm/5zmyslowwbiznesie/episodes/5ZWB---007---Gonic-Czarne-Jednoroce--czyli-historia-Marka-Zmysowskiego-e46srh/a-agd3vi Będę wdzięczny jeżeli podzielisz się swoją opinią o podcaście Czytaj z Adamem. Skontaktuj się ze mną drogą mailową pisząc na adres: infoczytajzadamem@gmail.com Dziękuję bardzo za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński Muzyka tła:  Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ #GoniącCzarneJednorożce #MarekZmysłowski #AdamDobrzyński
10:37
September 16, 2019
SPRZEDAWAJ WIĘCEJ - Marcin Osman i Kamila Kruk - Recenzja
Zapraszam do sprawdzenia recenzji książki jaką napisali: Marcina Osman i Kamila Kruk pt. "Sprzedawaj Więcej" Tą i inne wartościowe książki znajdziesz w OSMPower: https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker Daj znać w komentarzu co sądzisz o tym nagraniu. Dziękuję za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #SprzedawajWięcej #Marcin Osman #KamilaKruk #AdamDobrzyński 
07:52
September 6, 2019
DO ROBOTY - Steven Pressfield - Recenzja
Zapraszam do sprawdzenia mojej recenzji książki Stevena Pressfielda "DO ROBOTY".  Książkę "Do Roboty" S. Pressfielda rekomenduje m.in. Rafał Mazur z blogu Zenjaskinowca.pl i Marcin Osman z firmy OSMPower.  Tą i inne wartościowe książki znajdziesz w OSMPower:  https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker Więcej o Blogu Zen Jaskiniowca znajdziesz:  https://zenjaskiniowca.pl/ W nagraniu słychać muzykę: Music: Other Rivers II URL: https://icons8.com/music/ Daj znać w komentarzu co sądzisz o tym nagraniu. Dziękuję za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #DoRoboty #StevenPressfield #AdamDobrzyński
08:29
September 5, 2019
Siła Pędu - Lech Kaniuk - Recenzja książki
W tym nagraniu znajdziesz moje wrażenia po przeczytaniu książki Lecha Kaniuka "Siła Pędu". Więcej informacji o autorze tej książki znajdziesz tutaj:  - https://lechkaniuk.com/ - https://www.facebook.com/lech.kaniuk.holding/ Książka pt. "Siła Pędu" do kupienia: - Na oficjalnej stronie autora: https://silapedu.pl - OSM Power: https://www.osmpower.pl/?utm_source=tradetracker W nagraniu słychać muzykę: Philip E Morris - Gravelike Soundcloud: https://soundcloud.com/philipemorris Dziękuje za Twój czas. Pozdrawiam Adam Dobrzyński #LechKaniuk #SiłaPędu #AdamDobrzyński
08:45
September 5, 2019